Arrangementen

Onze locatie Dimora di Dante biedt zowel binnen als buiten alle faciliteiten voor verschillende activiteiten. Eigenlijk alles is mogelijk en alles is bespreekbaar. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij denken graag met u mee om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken.

Vragen? Vragen! 

 

Wil je meer informatie over onze arrangementen of ben je benieuwd wat bij ons allemaal mogelijk is? 

 

Stuur een berichtje en dan gaan we samen kijken hoe we jou kunnen helpen!

Wij beantwoorden alle mailtjes binnen 24 uur. Heeft u geen antwoord ontvangen kijk dan in de spam map van uw mail account en/of voeg 'info@dimoradidante.com' toe aan uw lijst met veilige afzenders. Neem gerust contact met ons op of whatsapp ons +39 3927441466

Dimora di Dante

Contrada Serravalle sn

97012 Chiaramonte Gulfi, RG

Sicilia, Italia  

+39 3927 441 466 

info@dimoradidante.com 

Workshops

Heb je interesse in een workshop op locatie? Denk aan een Siciliaanse kookworkshop, bezoek aan een wijnboerderij, proeverijen van de streekwijnen, bezoek aan een kruidenkwekerij en ricotta boerderij! Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

groente workshop dimora di dante
zelfgemaakte pasta sicilie

Outdoor

Ben je sportief en graag actief tijdens jouw verblijf bij Dimora di Dante? Onze gids gaat graag met jou op pad. 

 

Er kunnen diverse activiteiten worden georganiseerd in de omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling bij Cava d’Ispica, een canyon waar tevens eeuwenoude grotwoningen te bezichtigen zijn. 

 

Wij horen graag wat jouw wensen zijn en nemen graag contact met je op om de mogelijkheden door te nemen. 

wandelen sicilie
groenten plukken sicilie

Evenement op maat

Heb je iets te vieren, zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of om trainingen te geven? Dimora di Dante biedt zowel binnen als buiten de faciliteiten en sfeer om dit mogelijk te maken. In afstemming met jouw wensen stellen wij graag een compleet arrangement voor jou samen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken graag met je mee. 

evenement op maat dimora di dante

Zoals een bruiloft?

Onze locatie biedt alle faciliteiten om van uw bruiloft een onvergetelijk feest te maken. Onze binnenplaats en tuin kunnen in samenspraak met jouw wensen worden omgetoverd tot een romantisch decor. Wil je alleen met jouw gasten verblijven op onze gehele locatie? Ook dat kan. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, wij nemen dan graag contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.