Meer over ons

Graag stellen wij ons aan jullie voor, wij zijn Marcel, Natasja, Luca, Dante en Giulia Janssen. Bij ons gezin hoort ook Berner Sennenhond Baci.

 

Marcel

Na de HTS Weg-en Waterbouwkunde in ‘s-Hertogenbosch heb ik gewerkt voor een Belgisch en Nederlands ingenieursbureau. De afgelopen jaren ben ik voor een gemeente in Zuid-Limburg werkzaam geweest als project-en beleidsadviseur en als procesmanager. Ik houd van gezelligheid, spontaniteit en vind het leuk om mensen te leren kennen. Ik praat graag over het leven en wat mensen bezighoudt. Ik kan genieten van natuur, cultuur, lekker eten, een goed glas wijn en af en toe een biertje. 

Familie van Dimora di Dante

Natasja

Na een studie Gezondheidswetenschappen heb ik ervoor gekozen om een verpleegkundige opleiding te volgen. Daarna heb ik vele jaren met veel plezier gewerkt als gespecialiseerd verpleegkundige. Ik kook en bak heel graag en vind het heerlijk om van eten te genieten samen met vrienden, familie en kennissen. Ik zorg graag voor mensen en vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en leren kennen. Verder vind ik het heerlijk om te wandelen met onze hond Baci en geniet ik van uitstapjes met ons gezin. Behalve Nederlands spreek ik Engels en Duits en leer ik steeds beter Italiaans. 

 

Luca

Luca is geboren in 1999 en zit op dit moment in het 5e jaar (examenjaar) van het Liceo Classico in Comiso. Luca spreekt inmiddels vloeiend Italiaans. Hij heeft in Nederland altijd actief gevoetbald, in Italië speelt hij met veel plezier zaalvoetbal (calcetto). Hij houdt van films, luistert veel naar muziek en heeft een druk sociaal leven. 

 

Dante

Dante is geboren in 2002. Dante zit op dit moment in het 3e jaar van het Liceo Artistico in Comiso. Ook Dante spreekt inmiddels goed Italiaans. Hij houdt van voetbal, kunst, tekeningen ontwerpen, muziek luisteren en gaat graag op stap met vrienden. 

 

Giulia

Giulia is geboren in 2004. Giulia heeft in juni 2018 het diploma van de scuola media behaald en zit op dit moment in het 1e jaar van het Liceo Artistico in Comiso. Net als haar broers spreekt zij inmiddels goed Italiaans. Giulia speelt veel met onze Bernersennen Baci en spreekt graag af met vriendinnen. Zij vindt het leuk om muziek te luisteren, kijkt graag youtube en is actief op instagram en Whatsapp. 

Dimora di Dante

Contrada Serravalle sn

97012 Chiaramonte Gulfi, RG

Sicilia, Italia  

+39 3927 441 466 

info@dimoradidante.com